Neograničeno skladište Google slika i ekskluzivne Google Wallpapers na bilo kom Android uređaju

Neograničeno skladište Google slika i ekskluzivne Google Wallpapers na bilo kom Android uređaju

Kada je Google prošle godine lansirao Pixel pametne telefone, jasno je da su hteli da koriste softver kao mesto prodaje, a ne hardver. Originalni Pixel telefoni nisu bili najslabiji , već su upakovani u softversko iskustvo koje su mnogi nazvali najbolji. Jedna od najkorisnijih od tih funkcija bila je neograničeno skladište Google fotografija za fotografije i video zapise. Sigurno imate to na svom ne-Google uređaju, ali to nije sasvim isto. Na drugim uređajima, Google Photos nudi neograničeno skladištenje, ali su datoteke komprimirane.

Međutim, s Pixelom korisnici dobijaju neograničeno skladište bez ugrožavanja kvaliteta fotografija ili video zapisa. Neki to mogu nazvati istinskim neograničenim skladištenjem oblaka. Ova karakteristika, iako je ograničena na samo Google-ove telefone i Moto X4 Android Jedno izdanje, sada se može uživati ​​na bilo kom rutovanom uređaju. Zahvaljujući malom rešenju koje je otkrio  XDA emime12 developer koji, inače, omogućava vam i ekskluzivne kategorije tapeta na aplikaciji Google Wallpapers.

Rešenje je testirano i potvrdjeno radi na uređajima koji koriste Android 7.0 Nougat ili iznad. Moguće je iako može raditi na uređajima koji koriste Android Marshmallow

 

Zahtevi

  • Android uređaj koji je ukorenjen na Android Nougat ili iznad.
  • Aplikacija za pretraživanje datoteka koja može obavljati operacije u root direktorijumu.
  • Ova xml datotekanexus.xml

 

Omogućite neograničeno skladištenje sa originalnim kvalitetom na Google fotografijama

 

  • Kada jednom datoteku nexus.xml preuzmete na svoj uređaj, otvorite pretraživač datoteka po svom izboru. Koristićemo ES File Explorer Pro ovdje, ali bilo koji upravljač datoteka će raditi dokle god može raditi sa rutovanim operacijama.
  • Pretražite datoteku nexus.xml , verovatno u fascikli  Preuzimanje na unutrašnjoj memoriji uređaja.
  • Kopirajte datoteku i zatim ga zalepite u / system / etc / sysconfig . Na custom ROM-ima, možda postoji nexus.xml datoteka koja je prisutna. U tom slučaju, zamenite staru datoteku sa preuzetom.
  • Sada postavite dozvole za datoteku na 644 (rw-r-r-). U programu ES File Explorer možete to uraditi dodirom trodimenzionalnog tastera menija, a zatim izborom Svojstava . Ovo je generalno način na koji ih možete pristupiti većini istraživača datoteka.

Get Unlimited Google Photos Storage And Exclusive Google Wallpapers On Any Android

 

  • Kada to učinite, izađite iz ES Explorer-a i ponovo pokrenite svoj uređaj.
  • Idite u Podešavanja> Aplikacije kada se uređaj ponovo pokrene i tapnite  na stavku Google fotografije .
  • Tapnite na Storage, a zatim CLEAR ALL DATA

Get Unlimited Google Photos Storage And Exclusive Google Wallpapers On Any Android

Get Unlimited Google Photos Storage And Exclusive Google Wallpapers On Any Android

Sledeći put kada pokrenete aplikaciju Google slike, dobićete poruku. U suštini kaže da aplikacija misli da imate Pixel tako da je neograničena fotografija i video skladištenje!

 

 

Nije uspelo?

Jednostavno postavljanje ili zamena xml datoteke u sysconfig folderu treba da izvede trik za većinu uređaja. Ali u slučaju da nije uspelo za vas, možete probati sljedeće edit.prop izmjene. Ovo se takođe lako može uraditi sa aplikacijom za pretraživanje datoteka koja obično dolazi sa ugrađenim tekst editorom. Datoteka build.prop se nalazi u / system folderu. Otvorite datoteku, pronađite sledeće linije i promenite vrijednosti koje odgovaraju linijama ispod.

 ro.product.model = Pixel 2 XL
 ro.product.brand = Google
 ro.product.manufacturer = Google
 ro.opa.eligible_device = true 


 

 

(Visited 34 times, 1 visits today)

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Create AccountLog In Your AccountShow Buttons
Hide Buttons